expositie 'endless summer'

T/m zaterdag 25 februari 2023 is de expositie 'Endless Summer' van Marnet Schoemaker te zien.

Grote kans dat je al eerder werk van haar hand hebt gezien, want een aantal van de vrolijke kunstfoto’s op rolluiken in de Albert Cuijpstraat is van haar hand. Marnet is initiatiefnemer van 'De rolluiken van de Cuijp'.

Openingstijden
ma t/m do: 10.00-15.00u
vr: 13.00-17.00u
za: 14.00-16.30u
zo: 11.00-12.00u

Finissage (feestelijke afsluiting van de expositie)
zaterdag 18 februari 2023, 15.00-16.30u - met bubbels, fris, wijn en knabbels – wees welkom!

 


Mirelva Berning is geboren in Amsterdam in 1961. Haar werk is te herkennen onder de naam Mi. Mirelva is autodidact, zij begon met tekenen en schilderen om haar motoriek te oefenen na een herseninfarct in 2012. Haar inspiratie komt voort uit de wil een ‘sterke vrouw’ te zijn en staat centraal in veel van haar werken. Het is dus eigenlijk een mooie aanleiding voor haar, om deze expositie te baat te nemen om het ‘vrouwenvolk’ ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag in de schijnwerpers te zetten. Meer informatie: www.mi-art-amsterdam.nl

Vanaf zaterdag 26 november exposeert Marnet Schoemaker. Grote kans dat je al eerder werk van haar hand hebt gezien, want een aantal van de vrolijke kunstfoto’s op rolluiken in de Albert Cuijpstraat is van haar hand. Marnet is initiatiefnemer van De rolluiken van de Cuijp.

Op zaterdag 26 november (is de opening van de expositie van Marnet Schoemaker. Grote kans dat je al eerder werk van haar hand hebt gezien, want een aantal van de vrolijke kunstfoto’s op rolluiken in de Albert Cuijpstraat is van haar hand. Marnet is initiatiefnemer van De rolluiken van de Cuijp.

De expositie is te bezoeken tijdens de Open kerk