routebeschrijving

De Oranjekerk is gemakkelijk bereikbaar voor zowel mensen die uit een andere stad komen, als voor mensen binnen Amsterdam. Kijkt u op www.ov9292.nl, of zie hieronder de foutebeschrijving:

Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal (ongeveer 30 minuten)
Tram 4 richting Station RAI, uitstappen halte 'Ceintuurbaan'. Dat is de grote weg naar rechts. Neem na het Sarphatipark de eerste weg links. Vanaf eind juli rijdt als het goed is ook de Noord-Zuidlijn (metro 52) richting Station Zuid (uitstappen halte 'De Pijp').

Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Zuid (ongeveer 15-25 minuten)
Tram 5 richting Centraal Station. Overstappen bij halte 'Roelof Hartplein' op tramlijn 3 richting Station Muiderpoort (uitstappen halte '2e Van der Helststraat') of op tramlijn 12 richting Station Amsterdam Amstel: uitstappen halte 'Ceintuurbaan'. Loop mee met de Ceintuurbaan tot je aan uw rechterhand de Tweede Van der Helststraat in kunt slaan. Je ziet de kerk dan direct. Vanaf eind juli rijdt als het goed is ook de Noord-Zuidlijn (metro 52) richting Centraal Station (uitstappen halte 'De Pijp').

Met de auto tot vlakbij de kerk:
Neem op de A10 de afslag S109 en volg de borden Oud-Zuid. Je passeert aan je linkerhand de beursgebouwen van de RAI. Blijf rechtdoor rijden en ga met de bocht mee naar rechts. Sla naar rechts af op de Scheldestraat. Blijf die alsmaar rechtdoor volgen tot je op de Ceintuurbaan bent (dat is bij de tweede kruising met stoplichten vanaf het moment dat je de Scheldestraat bent ingereden). Sla daar rechtsaf. Parkeer je auto direct als je op de Ceintuurbaan bent, in de buurt van het Sarphatipark (gratis op zondagen). Sla rechtsaf op de Tweede Van der Helststraat. Je ziet de kerk dan direct.

Met de auto en het OV:

U kunt vanaf P+R RAI (Europaplein) tramlijn 4 nemen en uitstappen bij de Ceintuurbaan.adres

Oranjekerk

Tweede van der Helststraat 1-3 (hoek Van Ostadestraat)
1073 TK Amsterdam
detailkaart

detailkaart

verhuur

verhuur

gebouw

gebouw

tuin

tuin

navigatie (google maps)

navigatie (google maps)

veelgestelde vragen

veelgestelde vragen