routebeschrijving

De Oranjekerk is gemakkelijk bereikbaar voor zowel mensen die uit een andere stad komen, als voor mensen binnen Amsterdam. Kijkt u op www.ov9292.nl, of zie hieronder de routebeschrijving:

Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal (ongeveer 20-30 minuten)
Tram 3 en tram 12 komen dichtbij de Oranjekerk; momenteel (najaar 2021) zijn er werkzaamheden. Het beste is om op www.ov9292.nl te kijken.
Tram 4 richting Station RAI, uitstappen halte 'Ceintuurbaan'. Dat is de grote weg naar rechts. Loop deze op en neem na het Sarphatipark de eerste straat links.
Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Noord of Zuid (ongeveer 15-25 minuten)
Noord-Zuidlijn (metro 52) richting Zuid c.q. Noord, uitstappen halte 'De Pijp'. Kruispunt oversteken (eerst de stoplichten over de Ceintuurbaan over, dan de stoplichten over de Ferdinand Bol). U loopt dan op de Ceintuurbaan, deze blijft u volgen. Bij de eerste straat gaat u naar rechts (op de hoek zit fietsenwinkel 'De Stadsfiets'), en u steekt nog een keer over naar de ingang van de Oranjekerk.

Met de auto tot vlakbij de kerk:
Neem op de A10 de afslag S109 en volg de borden Oud-Zuid. Je passeert aan je linkerhand de beursgebouwen van de RAI. Blijf rechtdoor rijden en ga met de bocht mee naar rechts. Sla naar rechts af op de Scheldestraat. Blijf die alsmaar rechtdoor volgen tot je op de Ceintuurbaan bent (dat is bij de tweede kruising met stoplichten vanaf het moment dat je de Scheldestraat bent ingereden). Sla daar rechtsaf. Parkeer je auto direct als je op de Ceintuurbaan bent, in de buurt van het Sarphatipark (op zondag kan men tot 12.00 uur gratis parkeren). Sla rechtsaf op de Tweede Van der Helststraat. Je ziet de kerk dan direct.

Met de auto en het OV:

U kunt vanaf P+R RAI (Europaplein) tramlijn 4 nemen en uitstappen bij de Ceintuurbaan.


adres

Oranjekerk

Tweede van der Helststraat 1-3 (hoek Van Ostadestraat)
1073 TK Amsterdam
detailkaart

detailkaart

verhuur

verhuur

gebouw

gebouw

tuin

tuin

navigatie (google maps)

navigatie (google maps)

veelgestelde vragen

veelgestelde vragen