verhuur

U bij ons terecht met groepen van 10 tot 250 personen. Wel gelden gedurende de coronatijd specifieke regels en voorwaarden. Deze zijn vastgelegd in het Gebruiksplan Oranjekerk in coronatijd (pdf, 6 blz.) en in Verhuurvoorwaarden Oranjekerk in coronatijd (pdf, 2 blz.).

Gelet op de landelijk versoepelde coronamaatregelen zijn diverse onderdelen van het gebruiksplan en de specifieke voorwaarden mogelijk niet meer actueel. De beheerder beoordeelt welke coronamaatregelen, gelet op de landelijke richtlijnen en concrete situatie, van toepassing zijn op huurders en gebruikers.

Contact: bel of mail met de beheerder Gijs-Bert Vervoorn voor uitgebreide informatie, een rondleiding of een reservering: 06-8259 7372 of .
We denken graag met u mee en maken voor elke aanvraag een passende offerte.

Faciliteiten: audiovisuele hulpmiddelen, een geluidsinstallatie, beamer, orgel, vleugel en dergelijke zijn aanwezig. Er zijn diverse zaalopstellingen mogelijk en de kerk is rolstoeltoegankelijk.

Catering: wij werken samen met een paar cateraars die we u kunnen adviseren. Van lunch tot uitgebreid warm-koud buffet, high tea, walking dinner, brunch, borrel, aperitiefje, bij goed weer in de tuin.

Tip: tijdens de Open Kerk kunt u ook zonder afspraak alvast de sfeer komen proeven en kerkzaal, inloopruimte en tuin bekijken.
geschiedenis

geschiedenis

Lees meer over de geschiedenis van het gebouw, de grote verbouwing en de gemeente. 

gebouw

gebouw

routebeschrijving

routebeschrijving

trouwen

trouwen

interieur

interieur