Veertigdagenkalender 2023 'zie je de bui al hangen?!

Net als in eerdere jaren is de Veertigdagenkalender te koop, samengesteld door ds. Joke van der Velden. We leven in een tijd waarin de ene crisis nog niet voorbij is, of de volgende steekt alweer de kop op. Het thema van de Veertigdagenkalender haakt daarop in, want door alle problemen in de wereld is er veel om over na te denken.

Maar de insteek is juist bemoedigend; zoals Joke zelf zegt: “Nadenken is meestal niet voldoende. Vervolgens moeten we de handen ineen slaan en opstaan en aan de slag gaan. En als dat niet gebeurt of niet lukt, opstandig worden en nogmaals met rede van je te laten horen. Als je zorgen soms té veel worden, kijk dan nog maar eens naar de vrolijke voorkant. De bui blijft niet eeuwig boven onze hoofden hangen!’

De kalender helpt je je stap voor stap voor te bereiden op het Paasfeest. Met verhalen, gebeden, gedichten, recepten en op de zondagen bijbelgedeeltes en -uitleg. 

De kalender is op zondag na de dienst te koop, voor €3,50 per stuk. Als je niet naar de kerk kunt komen, en de kalender graag wilt hebben, neem dan contact op met Andries Knoeff, .